Toro Lövblås

”Gör trädgårdsarbetet enklare”. Med ord som dessa riktar sig Toro mot sina privatkunder. Att trädgårdsarbetet ska vara smidigt och enkelt att genomföra, är något som företaget satsar stort på. Det här märks inte minst med batteridrivna redskap, där samma batteri kan användas till exempelvis en häcksax och en lövblås i en ny serie.

 

Toro Ultra Blower Vac

Toro Ultra Blower Vac är en kombinerad lövblås / lövsug med kraften på hela 402 km/h. Dess styrka ligger främst i finfördelaren som är på 16:1 vilket gör att uppsamlingspåsen inte behöver tömmas så ofta. Steglös luftflöde.

Till Butik / Beställ [/su_column][/su_row]

Produkter

Det är inte bara privatkunder som Toro riktar sig mot. De vill också hjälpa bland annat entreprenörer att öka sin produktivitet och golfanläggningar att få sina banor perfekta.

De ovan nämnda målgrupperna speglar sig väl i produktutbudet. Toro har byggt sitt sortiment efter att passa bland annat privatkunder, golfanläggningar, entreprenörer och idrottsanläggningar så väl som möjligt.

I utbudet märks först och främst trädgårdsredskap i olika former. Här finns bland annat lövblåsar, olika typer av gräsklippare och olika arbetsfordon.

Kända samarbeten

Toro har gjort en rad jobb på några av de mest kända platserna och anläggningarna i världen. Bland annat:

  • Wimbledon Championships
  • Super Bowl Stadium
  • Rose Bowl
  • Walt Disney World Resort
  • St Andrews Links i Skottland