Lövblås Makita

Bensindriven lövblås från makita

Makita EB766OTH

En kraftfull och ergonomiskt vänlig lövblås som bärs på ryggen. Precis som BHX2501 nedan är den bensindriven, men med en kraftfullare motor och högre kapacitet. Bränsletanken i EB7650TH är nästan 2 liter, medan BHX2501 endast kan bära 0,52 liter. En skillnad som gör att den här lövblåsen passar bra för längre arbetspass och för att blåsa större ytor. Blåser mycket starkt med en blåshastighet på 89 meter i sekunden.

Pris 5548:-  (Säljs med prisgaranti)

Till Butik / Beställ

Makita BHX2501

Makita BHX 2501

En handhållen lövblås som lämpar sig väl för lite mindre arbeten och kortare arbetspass. BHX2501 är bensindriven med en 25,4cc 4-taktsmotor där olja inte behöver blandas i. Det smala motorhuset gör den mycket enkel och smidig att använda. En hög prestanda för sin storlek med en blåshastighet på 65 meter i sekunden. Har i tidningen The Independence fått beröm för att vara ”tyst och kraftfull”

Pris 2200:-  (Säljs med prisgaranti)

Till Butik / Beställ

Batteri lövblåsare makita

Makita DUB362Z

En batteridriven lövblås med mycket god effekt. Maximal blåshastighet är 54 meter i sekunden, vilket visserligen är ganska lågt jämfört med de andra lövblåsarna i Makitas sortiment, men samtidigt bra jämfört med andra batteridrivna lövblåsar. DUB362Z är sladdlös med dubbla 18-voltsbatterier.

Pris 2380:- Utan laddare och batteri  (Säljs med prisgaranti)

Till Butik / Beställ

OM Makita

Makita har funnits med i över ett sekel. Sedan starten 1915 har företaget fokuserat på försäljning och reparation av bland annat motorer och belysningsutrustning. Idag är lövblåsar och trädgårdsverktyg överlag en betydande del av deras verksamhet. Makita är ursprungligen japanskt, men verksamheten idag är global med 40 utländska dotterbolag i över 30 länder.

På senare år har ett allt mer miljövänligt tänk genomsyrat Makitas verksamhet. Idag finns långsiktiga mål för att minska koldioxidutsläppen och spara på energin. Ett led i detta är bland annat satsningen på lätta Litium-ionbatterier med lång livslängd. När det gäller lövblåsar dominerar dock fortfarande de bensindrivna modellerna sortimentet.