Black & Decker Lövblås


blackdeckerBlack & Decker har inte många lövblåsar i sitt utbud. Däremot är modellerna mycket bra. Black & Decker GW3030QS har i flera tester fått utmärkelsen ”Bäst i Test”. När sedan GW3050 lanserades som uppföljare har även den blivit mycket populär. Dessa är eldrivna. Vill man hellre ha batteri är det GWC1800L som gäller. Går att köpa med eller utan batteri.

 

Lövblås Bäst i Test    black & decker GW 3050

 


Black and decker power command

Black & Decker Lövblås 18V GWC1820PC-QW

– Med Power Command

Enkel lätt och behändig lövblås som är perfekt för de som ska blåsa bort smuts och löv på uppfarter, altanen eller stengången.

  • Blåsfunktion
  • 18V Batteri 2.0 Ah
  • 209km/h
  • 1,7Kg
  • Med Power Boost

1299:-

Till Butik / Beställ 

       black and decker lövblås  batteridriven black and decker lövblås


Om Black & Decker

Black & Decker grundades 1910 och kommer från början från USA. I denna koncern ingår även märket Dewalt.

Märket är känt för mycket hög kvalité och har produkter inom elverktyg, trådgårdsprodukter och hushåll. Deras största marknad är elverktyg med allt från sågar, slipar och skruvdragare och borrmaskiner.

Bäst i Test Lövblås

Det spelar ingen roll om utbudet är litet  – så länge man är bäst.

År 2013 fick Black & Decker GW3000 ”Bäst i Test” i en test som Expressen publicerade. Detta mycket tack vare det var mycket lätt att byta mellan sug- och blåsläget, enkel att hantera och mycket effektiv.

Året efter, 2014, hade tidningen Allt i Trädgård en test. Denna gång vann även detta märke. Nu med uppföljaren Black & Decker GW3030QS. Det fina betyget grundades på att den var lätt att arbeta med, avtagbart munstycke, bra ergonomi och dess styrka. Just dess styrka menar recensenterna att är lövblåsens allra största styrka.

Den senaste modellen i serien är Black & Decker GW3050. Vi har än så länge inte hittat någon recension på denna lövblås men med tanke på att det bara är en förbättring på föregående modell vågar vi rekommendera den.