Black & Decker Lövblås

blackdeckerBlack & Decker har inte många lövblåsar i sitt utbud. Däremot är modellerna mycket bra. Black & Decker GW3030QS har i flera tester fått utmärkelsen ”Bäst i Test”. När sedan GW3050 lanserades som uppföljare har även den blivit mycket populär. Dessa är eldrivna. Vill man hellre ha batteri är det GWC1800L som gäller. Går att köpa med eller utan batteri.

Lövblås Bäst i Test

Black & Decker GW3030

Lövblåsen som i flera olika tester fick ”Bäst i Test” år 2014. Ett av testerna presenterades i Allt i Trädgård och där gick det att läsa att modellen är lätt att arbeta med, kraftfull och ergonomisk. En prisvärd lövblås med hög kvalité. (Eldriven)

1290:-   Kampanj 799:- (Spar 500 kr )

Se video
Till Butik / Beställ 

 


black and decker gw3050 lövsugare

Black & Decker GW 3050

Går det att göra en prisbelönt lövblås ännu bättre? Ja, det tyckte Black & Decker och förbättrade GW3030 vilket resulterade i GW3050. En modell som har tåligare fläkt, starkare blås och upp till 30% mer sugkraft än testvinnaren från 2014. Denna rekommenderas som eldriven lövblås.

Pris 1234:-

Till Butik / Beställ 

black and decker power command

Black & Decker Lövblås 18V GWC1820PC-QW

– Med Power Command

Enkel lätt och behändig lövblås som är perfekt för de som ska blåsa bort smuts och löv på uppfarter, altanen eller stengången. Fick 67/100 av Råd & Rön år 2017. Fick högsta betyg på hanterbarhet och miljö (9/10). Totalbetyget drogs däremot ner på Lövhantering och Batteri. Laddningstiden är enligt tidningen  hela 3 timmar vilket är långt över dess konkurrenters. (Se andra batteridrivna modeller här)

Pris 1199:- 

Till Butik / Beställ 

Black & Decker GWC 3600L20

Den batteridrivna lövblåsen från Black & Decker. Det som utmärker denna modell är att det både är en lövblås och en lövsug. Något som annars är ovanligt på batteridrivna modeller. Välj mellan att köra i ECO-läget för längre arbetspass eller Turboläget för maximal styrka och effektivitet. Laddar på en timme.

Pris 2299:-

Se video

 

Till Butik / Beställ 

Om Black & Decker

Black & Decker grundades 1910 och kommer från början från USA. I denna koncern ingår även märket Dewalt.

Märket är känt för mycket hög kvalité och har produkter inom elverktyg, trådgårdsprodukter och hushåll. Deras största marknad är elverktyg med allt från sågar, slipar och skruvdragare och borrmaskiner.

Flera gånger Bäst i Test

År 2013 fick Black & Decker GW3000 ”Bäst i Test” i en test som Expressen publicerade. Detta mycket tack vare det var mycket lätt att byta mellan sug- och blåsläget, enkel att hantera och mycket effektiv.

Året efter, 2014, hade tidningen Allt i Trädgård en test. Denna gång vann även detta märke. Nu med uppföljaren Black & Decker GW3030QS. Det fina betyget grundades på att den var lätt att arbeta med, avtagbart munstycke, bra ergonomi och dess styrka. Just dess styrka menar recensenterna att är lövblåsens allra största styrka.

Den senaste modellen i serien är Black & Decker GW3050. Vi har än så länge inte hittat någon recension på denna lövblås men med tanke på att det bara är en förbättring på föregående modell vågar vi rekommendera den.

 

Black & Decker GW3030 ”in Action”