Stiga Lövblås


Stiga är ett svenskt varumärke med framför allt trädgårdsredskap, men de säljer även vissa lek- och sportprodukter. Företaget har funnits på marknaden i mer än 80 år och grundades 1934 av Stig Hjelmquist. Det är känt både för att ha hög kvalitet och god prestanda och kan kännas igen på sina gula och svarta färger. Märket ägs av GGP (Global Garden Products) som är specialiserade på gräsklippare och annan motordriven trädgårdsutrustning, ex lövblåsar. GGP äger också märkena Alpina och Atco.

Lövblåsar från Stiga

Stiga strävar efter att sälja säkra, ergonomiska och miljövänliga maskiner och trädgårdsprodukter. Något som också är viktigt för dem är att innovationen hela tiden ska drivas framåt av konsumenterna och att det är de som avgör hur produkterna ska utvecklas.

Stiga SBL 2lövblåsare

Stiga Lövblås SBL 327V

STIGA LÖVBLÅS SBL 327 V drivs med en 2-takts motor som går på bensin. Till skillnad från lövblåsen nedan kan denna lövblås samla upp så mycket som 50 liter löv på samma gång. För att undvika att störa omgivningen finns funktioner för att minska bullret. Dessutom finns system som gör att lövblåsen inte vibrerar lika mycket i händerna och gör den lättare att hålla i. Tack vare ovanstående funktioner passar denna lövblås bra till att städa trottoarer, parkeringar och andra ytor utöver villaträdgården.

Pris: 2485:-

Till Butik / Beställ 

Stiga lövsug

Stiga Lövblås SBV 48 AE

STIGA LÖVBLÅS SBV 48 AE  är en batteridriven lövblås som drivs av en borstlös motor på 48 V.  Motorn drivs med hjälp av uppladdningsbara litium-jonbatterier och kan användas i cirka 20 minuter innan den behöver laddas upp igen. Lövblåsen kan blåsa, mala ned och samla upp löv med hjälp av dess vakuumfunktion. Uppsamlingspåsen rymmer hela 40 liter. Lövblåsen väger dessutom endast 5 kg och är lätt att använda.

Pris 1485:-

Till Butik / Beställ