Ryobi lövblås

 

Även om Ryobi har lövblåsar som går på el, bensin och batteri så förknippar väldigt många märket med deras One+ system. Det innebär att det är samma batteri till samtliga produkter som går på batteri. Extremt smidigt att bara ha en laddare trots att man har ett flertal verktyg och trädgårdsmaskiner. I många fall köps batteri och laddare separat.

Ryobi

Varumärket Ryobi är idag marknadsledande gällande att ha komplett utbud av konsumentmaskiner så som exempelvis skruvdragare, grästrimmer, gräsklippare, handdammsugare och lövsug. De har både produkter som drivs av el, bensin och batteri. Däremot är det främst deras batteridrivna produkter som de blivit riktigt kända för. Detta  till stor del på grund av deras lösning med ett kombinationsbatteri.

I och med att de är samma batteri till alla produkter behövs bara en laddare och ett batteri oavsett hur många verktyg man köper in. Det gör det både enklare och smidigare. Dessutom billigare då man bara betalar för själva verktyget och inte batteriet varje gång något nytt ska köpas in.

Ryobi är ett av de varumärken som ingår i den stora verktygskoncernen TechTronic Industries. Koncernen har varumärken inom trädgårdsredskap och verktyg som både är eldrivna, bensindrivna och batteridrivna.

Ryobi är därmed ett stort och etablerat märke vilket gör att produktfamiljen är stor och lätt att hitta både batterier och laddare till.  Här ovan ses Ryobi Lövblås – Se övrigt utbud av det stora utbudet av Ryobi. Allt med samma batteri.