Ryobi lövblås


Även om Ryobi har lövblåsar som går på el, bensin och batteri så förknippar väldigt många märket med deras One+ system. Det innebär att det är samma batteri till samtliga produkter som går på batteri. Extremt smidigt att bara ha en laddare trots att man har ett flertal verktyg och trädgårdsmaskiner. I många fall köps batteri och laddare separat.

Se batteriutbud           Se övriga verktyg från Ryobi Läs mer om One+ 

Lövblåsar från Ryobi

Ryobi OB 1820h lövblåsare

 Ryobi OBL 1820H

Ryobi OBL 1820H har sin fördel i sin vikt och sin flexibilitet. Det är en av de få lövblåsarna som både kan drivas med batteri och el. Arbeta med smidigheten som ett batteri gör – men koppla in sladden vid längre arbetspass. Lätt och enkel – men inte lika kraftfull som andra modeller från Ryobi. Kom på tredjeplats i ett test av Råd & Rön 2017. Hanterbarhet 9/10, Miljö 8/10, Batteri 7/10

 • Lätt
 • 18V One+ batteri (kompatibelt med andra verktyg från Ryobi)
 • Batteri och El-drift
 • God ergonomi
 • Enkel att hantera

Pris: 1279:-

Till Butik / Beställ 

 

Lövsugare från Ryobi

 Ryobi RBV3000CESV

Ryobi RBV3000CESV är mycket lik RBV3000CSV men med en funktionsmässig fördel. På denna modell kan blås- och sugmunstycket sitta fastmonterat samtidigt. Det blir därmed en mycket effektiv trädgårdsmaskin vars funktioner kan användas direkt.

 • Lövblåsare och Lövsug
 • Kraftfull eldriven
 • 375km/h och luftflöde på 14 m³/min
 • Med axelrem för bättre ergonomi
 • Blås- och sugröret kan sitta på samtidigt

Pris: 1199:-

Till Butik / Beställ 


Stark batteridriven lövblås ryobi

 Ryobi RBL36JB

Ryobis Jetblåsare vilket är deras starkaste batteridrivna lövblås. Framförallt är det luftvolymen som är stor (8m³ /min) vilket skiljer mot deras andra batterimodeller. Drivs med 36V-batteri som är kompatibelt med andra Ryobiverktyg inom samma serie.

 • Luftvolym 8m³ /min (bra vid större mängd löv)
 • Lufthastighet 160km/h
 • Variabel hastighet
 • Kompatibel med andra verktyg på 36V från Ryobi
 • Kraftfullaste batteridrivna lövblåsen från Ryobi

Pris: 999:-

Till Butik / Beställ 


Ryobi Batterier

Ryobi Batteri 18V 5.0 Ah

Batteriet för dig som vill ha maximal kraft under lång tid. Batteriet är på 18V och ingår i One+ systemet. Det kan alltså användas till många olika produkter från Ryobi. Batteriet visar hur mycket kraft som är kvar med fyra stegsindikator.

Pris: 1199:- (Säljs med prisgaranti)

Till Butik / Beställ 

Ryobi batteri 2.5 ah

Ryobi Batteri 18V 2,5 Ah

”Standard”-batteri som passar alla maskiner från Ryobi med One+. Batteriet är på 18V och 2,5Ah. Fördelen är att det är lättare är batteriet ovan på 5Ah. Vissa uppskattar att ha två av dessa batterier istället för ett större och lite otympligare.

Pris: 749:- (Säljs med prisgaranti)

Till Butik / Beställ 

Ryobi 36 v batteri

Ryobi Batteri 36V 2.5 Ah

Ryobis batteri för de maskiner som kräver extra mycket styrka. Används exempelvis i deras gräsklippare och en av deras lövblåsar. På batteriet sitter en batteriindikator som tydligt visar hur många procent (0,25,50,100) som är kvar.

Pris: 1649:- (Säljs med prisgaranti)

Till Butik / Beställ 

 

 

 

Ryobi

Varumärket Ryobi är idag marknadsledande gällande att ha komplett utbud av konsumentmaskiner så som exempelvis skruvdragare, grästrimmer, gräsklippare, handdammsugare och lövsug. De har både produkter som drivs av el, bensin och batteri. Däremot är det främst deras batteridrivna produkter som de blivit riktigt kända för. Detta  till stor del på grund av deras lösning med ett kombinationsbatteri.

I och med att de är samma batteri till alla produkter behövs bara en laddare och ett batteri oavsett hur många verktyg man köper in. Det gör det både enklare och smidigare. Dessutom billigare då man bara betalar för själva verktyget och inte batteriet varje gång något nytt ska köpas in.

Ryobi är ett av de varumärken som ingår i den stora verktygskoncernen TechTronic Industries. Koncernen har varumärken inom trädgårdsredskap och verktyg som både är eldrivna, bensindrivna och batteridrivna.

Ryobi är därmed ett stort och etablerat märke vilket gör att produktfamiljen är stor och lätt att hitta både batterier och laddare till.  Här ovan ses Ryobi Lövblås – Se övrigt utbud av det stora utbudet av Ryobi. Allt med samma batteri.

Se batteriutbud Se övriga verktyg från Ryobi