OM

Målet med sidan Lövblås.se är att skapa Sveiges mest kompletta sida om lövblåsar. Detta utifrån:

Kunskap: Allt för få E-butiker ger sina kunder recensioner, tester och tydliga köpråd. Här vill vi bakom Lövlås.se göra skillnad. Förutom en ordbok som reder ut begreppen kommer det även att vara köpguider och tips på vägen. Kunskap för valet av rätt lövblås. Oavsett om den kostar 500kr eller 15000kr.

Recensioner.  Det finns ett flertal tester av lövblåsar. Dessa brukar presenteras på höstarna då dessa trädgårdsmaskiner framförallt efterfrågas av konsumenten. På denna sida kommer de flesta recensionerna presenteras. Detta både av företag och privatpersoner. Utöver det kommer vi göra egna jämförelser och artiklar inom ämnet.

Intervjuer. Vilken lövblås väljer företaget som jobbar dagligen med blåsar? Vilka blåsar säljer bäst och varför ska man välja ett visst märke? Följ intervjuerna som ger lite mer än bara torr fakta.

Alla på samma ställe.  Det finns butiker som enbart säljer lövblåsar från Husqvarna. Andra väljer bara märket MTD. Här presenteras blåsar från flera olika butiker och därmed även flera olika märken. Ingen försäljning sker däremot utan genom att klicka på en blås omdirigeras man till den butik som har denna modell.  Här ska också nämnas att de priser som anges är riktpriser. Det är de priser som butikerna hade när produkten lades in på sidan. Tanken är även att hålla priserna uppdaterade. Däremot kan det förekomma att butikerna sänker/höjer priset utan att förändring hunnit skett på denna sida.

Lövblås banner

FRÅGOR OM ENSTAKA PRODUKTER? – Klicka på produkten och kontakta det företag som säljer den.

FRÅGOR OM WEBBPLATSEN? – Saknas någon information? Vill ha reklam på sidan? Är något felaktigt? Tveka inte att höra av dig. Det uppskattas !

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Samarbetar med:

Söderströms

Söderströms startade 1995 och har sedan dess vuxit sig allt större. Idag har de ett av Sveriges största utbud inom skog, trädgård och ATV. De har både stora och lite mindra lövblåsar från framför allt Huskvarna, BGA och Stihl.

södeströms loga

 

 

 

Byggmax

Byggmax jobbar efter filosofin att alla ska ha möjlighet att bygga, renovera och fixa utan att det ska behöva kosta för mycket. Från början hade man enbart fysiska butiker där kunderna själva fick plocka från lagerhyllorna men sen en tid tillbaka kan man också beställa på nätet. Förutom byggmaterial har de också en del maskiner, bland annat en lövblås som passar både privatkunder och företag som söker någon av de mindre modellerna.

byggmax

CDON

CDON är ett stort varuhus på nätet med det mesta man behöva i hemmet, för hemmet och för personligt bruk. De har till och med en del livsmedel och kosttillskott. I kategorin hem och trädgård finns ett brett sortiment av lövblåsar från minsta maskinen till de större. Här finns också en del tillbehör och reservdelar så som batterier.

cdon

Garden store

Som namnet avslöjar är det här en butik med det mesta som behövs för trädgård och utemiljö. Garden store erbjuder prisgaranti vilket innebär att om du hittar samma produkt till ett lägre pris och kriterierna är uppfyllda kan de matcha ditt pris med den jämförda produkten. Utbudet av lövblåsar är stort och här finns bland annat kända märken som Black & Decker, Bosch och Makita.

 

Verktygshandlarn

Verktygshandlarn.se är en butik på nätet med ett utbud av maskiner, skruvar och mycket annat. Deras produkter tas in från svenska generalagenter vilket gör att kunderna kan vara säkra på att garantierna gäller på alla de serviceverkstäder kopplade till det varumärke man har valt. Den lövblås man säljer är av märket Ryobi och är en mellanstor maskin.