OM


Målet med sidan Lövblås.se är att skapa Sveiges mest kompletta sida om lövblåsar. Detta utifrån:

Kunskap: Allt för få E-butiker ger sina kunder recensioner, tester och tydliga köpråd. Här vill vi bakom Lövlås.se göra skillnad. Förutom en ordbok som reder ut begreppen kommer det även att vara köpguider och tips på vägen. Kunskap för valet av rätt lövblås. Oavsett om den kostar 500kr eller 15000kr.

Recensioner.  Det finns ett flertal tester av lövblåsar. Dessa brukar presenteras på höstarna då dessa trädgårdsmaskiner framförallt efterfrågas av konsumenten. På denna sida kommer de flesta recensionerna presenteras. Detta både av företag och privatpersoner. Utöver det kommer vi göra egna jämförelser och artiklar inom ämnet.

Intervjuer. Vilken lövblås väljer företaget som jobbar dagligen med blåsar? Vilka blåsar säljer bäst och varför ska man välja ett visst märke? Följ intervjuerna som ger lite mer än bara torr fakta.

Alla på samma ställe.  Det finns butiker som enbart säljer lövblåsar från Husqvarna. Andra väljer bara märket MTD. Här presenteras blåsar från flera olika butiker och därmed även flera olika märken. Ingen försäljning sker däremot utan genom att klicka på en blås omdirigeras man till den butik som har denna modell.  Här ska också nämnas att de priser som anges är riktpriser. Det är de priser som butikerna hade när produkten lades in på sidan. Tanken är även att hålla priserna uppdaterade. Däremot kan det förekomma att butikerna sänker/höjer priset utan att förändring hunnit skett på denna sida.

Lövblås banner

FRÅGOR OM ENSTAKA PRODUKTER? – Klicka på produkten och kontakta det företag som säljer den.

FRÅGOR OM WEBBPLATSEN? – Saknas någon information? Vill ha reklam på sidan? Är något felaktigt? Tveka inte att höra av dig. Det uppskattas !

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Samarbetar med:

 

södeströms loga

 

Conrad

buildor

byggmax

cdon