Alpina Lövblås


Alpina är ett italienskt varumärke som vill erbjuda allt inom trädgård – till bra priser. Företaget är idag en del av stora koncernen Global Garden Products (GGP), där bland annat svenska Stiga och Atco också ingår.

 

Alpina 548 LI

En enkel och bekväm batteridriven lövblås som är lika snabb att ta fram som att använda. Dess styrka kommer från en borstlös motor på 48V. Levereras utan batteri och laddare. Detta kan däremot köpas som tillval vid beställning eller köpas separat.

 

Till Butik / Beställ 

Lövblås banner          TILLBEHÖR          Lövblås banner


Alpina Batteri 4048 4.0AH

Batteri passande flera produkter från Alpina, ex lövblås och motorsåg.

 

Till Butik / Beställ 

Alpina Standardladdare CG48

Laddare till Alpinas 48V batteri

 

Till Butik / Beställ 

 

Produkter

När det kommer till lövblåsar har Alpina lanserat ett par olika modeller, och både el- och besindrivna lövblåsar återfinns i sortimentet. Annars hittas allt trädgårdsrelaterat du kan föreställa dig i deras produktutbud. Traktorer, gräsklippare, robotgräsklippare, trimmes, gräsröjare, häcksaxar, motorsågar – ja, det mesta du behöver för att skapa en snygg trädgård.

Följ företaget

För den som vill hålla sig uppdaterad, har Alpina en Youtube-kanal där produkterna visas upp. Här hittas även instruktionsvideos där konsumenter kan lära sig mer om de olika trädgårdsredskapen.

Nedan kan video ses på deras lövblås